25 Mayıs 2007

25 mayıs havlu gününüz kutlu olsun :)

bugün 25 mayıs havlu günü.. douglas adams anısına, birer havlu eşliğinde kutluyoruz :)

konu ile ilgili detayları geçen sene girdiğim postdan alabilirsiniz:

havlu günü

6 yorum:

Jilfeym dedi ki...

e şimdi nerden bulup okunur bu?
satılır mı D&Rda falan?

Oktay dedi ki...

bulunur kanımca.. hemen her büyük kitapçıda bulabilirsin.. yalnız bu serinin ayrı ayrı kitapları var bir de topluca tek bir cilt olarak.. tüm seriyi okumaya niyetli isen, tek cilt olanı tavsiye ederim..
daha önce douglas adams okumayanlar için ilginç, hatta tuhaf gelebilecek bir üslup var.. ama seveceğini tahmin ediyorum...

Adsız dedi ki...

Bir 'otostopçunun galaksi rehberi' hayranı olarak bu etkinlikten haberim yoktu, sayenizde öğrendim. neyse seneye ben de kutlarım artık :)

Kitabın tek cilt olanı iyi güzel de, istediğiniz her an yanınızda bulunduramamak gibi bir sorunu var, kocaman çünkü :)

Oktay dedi ki...

ben de geçen sene gecikmeli olarak öğrenmiştim, bu sene kaçırmadım ama havlu gününü :) böyle böyle yaygınlaşıp, gelenekselleşecek umarım :))

tek ciltlik "kalın" versiyon hakkında da haklısın, yanında taşımaya hiç uygun değil malesef.. önerimizi "evde okuyacaksanız tek cilt, yanınızda taşıyacaksanız, ayrı ciltleri tercih edin" olarak değiştirelim o zaman :)) haklı uyarı ve öneri için teşekkürler :)

Hustin dedi ki...

havlu günü kutlu olsun bende geçen sene de kutlayanlardanım yine bu blogta görüp hatta filmelerini almıştım senden hatırlarsan. tek cilt olarak aldım duruyo hala arada okuyorum en sevdiğim şeyler marvin tehlike anında kararan gözlük ve tanrının insanlara mesajı:) gülf oku bence zaman bulursan

Jilfeym dedi ki...

e sen de bana ver o zaman onur ya...ne uğraştırıyorsun..allaa alaa!