08 Ocak 2007

dizi dizi inciyiz, tv izlemede birinciyiz: TV dizileri için siteler..

Yerlisi, yabancısı, popüler kültürün vazgeçilmezi TV dizileri için siteler var artık.. Bunlardan birisi kendini "Hayatın anlamını dizilerde arayanların sitesi!" olarak tanımlayan 22 dakika isimli blog yapısında bir site:

http://www.22dakika.org/

Genelde pek dizi takip edebilecek ya da etmeyi isteyecek bir hayat düzenim/tempom yok. Ama fırsat buldukça (malesef nadiren) severek takip ettiğim bazı dizilerin (24, Smallville, Nip-Tuck, Sponge Bob, Simpsons, Scrubs, Seinfeld (tekrar da olsa), Avrupa Yakası) yanı sıra mutlaka takip ettiğim, Pazar akşamları beni TV başında tutan, kaçırsam da tekrarlarını izlediğim The X Files ve Battlestar Galactica var. İsimleri sıralayınca bayağı da varmış, farkettim. :)


Hayatın anlamını asla dizilerde aramam (kim arar ki?), hatta muhtemelen bu siteye de pek uğramam ama dizilerle ilgili güncel bilgileri takip etmek isteyenler, merak edenler için faydalı olabilecek bir site..

Yine dizilerle ilgili bazı başka site ve bloglar:

http://www.diziblog.org/ cnbc-e ve digiturk dizilerine yönelik
http://www.yuzsekiz.com/ yerli/yabancı dizilerle ilgili
http://www.lostforum.gen.tr/ Lost dizisi ile ilgili
http://losttr.6te.net/ Yine Lost fanatiklerine yönelik


Bu arada artık izlememiş olmak bir ayrıcalık sanırım, eskiden herkes hararetli hararetli muhabbet ederken biraz utanarak, sıkılarak söylerdim ama şimdi biraz keyiflenerek söylüyorum, henüz Lost dizisinin tek bir bölümünü bile izlemedim :).. Oturup izlemeye vaktim olursa belki bir gün topluca seyrederim..

1 yorum:

maxut dedi ki...

www.losttr.6te.net forumu bir takım sorunlar nedeniyle kullanılmıyor.Forum üyeleri olarak yeni bir forum açtık.Lost ile ilgili merak ettiklerinizi yeni forumumuzda bulabilirsiniz.

www.losttr.org