23 Haziran 2006

göz yakan şampuan..

bebek ve küçük çocuklar için göz yakmayan şampuanlar var.. peki bizim kullandığımız şampuanlar niye göz yakıyor?.. insanlara büyüdüklerini hatırlatmak için mutlaka acı çektirmek mi gerekiyor her alanda... varsa böyle bir teknoloji, neden tüm şampuanlarda yok!!!

16 Haziran 2006

Hotbird uydusunu vuracak delikanlı aranıyor

Bu aralar yeni konu girmeyeceğim demiştim ama sabah bu e-postayı alınca, milli bir görev olarak duyurmak istedim.. Biz konuyla ilgli enstitüde gerekli altyapı çalışmalarına başladık, bu konuda destek vermek isteyenler olursa diye buradan da duyurayım istedim... e-posta bana geldiği şekli ile, aynen şöyle:

From: Turkish Digital Anti Terror Team
Sent: 16 Haziran 2006 Cuma 22:45
To:
Subject: [Spam]Hotbird uydusunu vuracak delikanli araniyor.
Importance: High

Bilindiği üzere pkk domuzunun semirme sebeplerinden en büyüğü uydu üzerinden yapılan özgür terör propagandasıdır. Bunu yaparkende teröristi mağdur gösterdiği ,devleti ve Türk milletini vahşi katilller olarak gösterdiği. Milleyetçilik yaklaşımıyla ve kürtçe diliyle kürtleri tesir altına aldığı su götürmez bir gerçektir. Eğer uydu yayını büyük büyük koltuklarda oturan küçük küçük idarecilerimiz tarafından yıllar öncesinden engelleyebilseydi bu durumlar belki de hiç yaşanmayacaktı. Askeriyenin ve hükümetlerin birinci vazifesi olan halkın emniyetini sağlama işi sadece terörist yakalamak ve öldürmekle sınırlı değildir. Asıl önemli olan terörün kaynaklarından olan ve yayılmasında en önemli faktör olan uydu yayınıdır. O kadar uyarılara rağmen pkk gibi kanlı para sahibi bir müşteriyi kaybetmek istemeyen ve her şeyden önemlisi pkk yı ve yaptığı katliamları sevinçle izleyen Türk ve insanlık düşmanlarının bizim gördüğümüz zarara ortak olmaları gerekmektedir.Biz kurtuluş savaşında vermediğimiz şehidi teröre verdik ama insanlık düşmanları bir türlü pkk yı uydularından kovamadılar ;O ZAMAN BİZ UYDULARINI BAŞLARINA YIKALIM. EĞER 1 TANE UYDUYU VURUSAK VEYA HACKLEYEBİLİRSEK KİMSE BUNDAN SONRA PKK YA UYDU VERMEYECEKTİR.

Şu anda pkk ya hizmet veren ve illegal ahlaksız kanallara ev sahipliği ile bilinen hotbird adlı uydu lazer ile vurulmayı çoktan haketmektedir. Yerden yhavaya veya havadan yere çok güçlü lazer demetleri gönderilebildiği bir gerçektir. Veya hotbird firmasının veya uydusunun her hangi bir şekilde yüksek zarara uğratılması şarttır. Nasıl hackerlar web sayfası veya e-mail hackleyebiliyorsa ,nasıl izinsiz olarak bazı yerlere erişim sağlayabiliyorsa bu uydular içinde aynen geçerlidir. Mesela bir kişi serveri ele geçirse bu server hackerdan geri alınabiliyor çünkü fiziki olarak müdahale edilebiliyor. Ama uyduyu ele geçiren bir hackerin elinden uyduyu geri almak hiçte kolay olmayacaktır. Çünkü uyduya fiziki müdahale şansı yoktur. Buradaki kıymetli arkadaşlara bu mesajı yazmamım sebebi bu konu üzerinde ufuklarını açmak içindir. Uydular konusunda elektronikçiler fizikçiler astrofizikçiler ve bilgisayar proğramcıları ortak olarak çalışıyorlar. Uzay ve havacılık ayrı bir kategori olabiliyor ancak yörüngeye oturtulmuş bir uyduya zarar vermek tahmin ettiğinizden zor değil. Belki bu devletin işi belki bu askeriyenin işi ama bizimde Elimizden gelen bir şey varsa mutlaka yapmalıyız. Benim düşüncem şudur ki hotbird uydusu etkisiz hale getirilmelidir. Bazıları bana tepki göstererek koskoca uydu bir kanal için vurulurmu düşürülürmü tarzı benden çok uyduyu destekler ifadeler kullandılar ,Arkadaşlar tohumuna paramı verdik? Düşürebilsem 1 dakika beklemem. Bize Kurtuluş savaşından fazla şehit verdiren pkk nın günahı büyüktür uydu bunu taşıyamaz. Eğer böyle suçlu bir terör örgütüne uyduda kanal tahsis edilebiliyorsa o uydu ben vururum ,İMKANI OLUPTA VURMAYAN ŞEREFSİZDİR.
..........................

Hotbird satalite was given support pkk armenian terrorist which have killed more than 50000 people in Turkiye.

We have to sabotage hotbird satalite and hack it or destroy.

hotbird boss are real bitch son because illegal all tv channels and illegal porn in it.

Digital Anti Terror Team

Best Regards



ehhee hehe, yok yaf dayanamadım, gülmeden yayınlamayı beceremedim.. :)

"hotbird boss are real bitch son.."
"İMKANI OLUPTA VURMAYAN ŞEREFSİZDİR"
"Bazıları bana tepki göstererek koskoca uydu bir kanal için vurulurmu düşürülürmü tarzı benden çok uyduyu destekler ifadeler kullandılar"

amaç saf, haklı ve doğru olsa da; önerilen eylem ve bunun dile getiriliş şekli malesef çok ama çok komik olmuş... ilahi diyorum...

Buradan son kez yetkililere sesleniyorum; "İMKANI OLUPTA VURMAYAN ŞEREFSİZDİR"

01 Haziran 2006

mars'ta kurban bayramı kutlamaları...

dün akşamüstü başka bişey ararken, önceki sene sevgili Murat'ın (a.k.a copcop) göndermiş olduğu kurban bayramı tebriğine rastladım.. Copcop şu an NY'da, nerdeyse 6 senedir görüşemedik, arada sadece telefon ve mail ile haberleşebiliyoruz.. Kendisini çok özledik, özlem gidermek, hem de bir merhaba demek için bayram tebriğini burda anmak istedim... (küçük bir sansürle tabii)

post'u birkaç copcop repliği ile bitirelim:
bilmukabil cümlemiz...
yakalayın yeşil ışığı, hesaplı parlak bulaşığı..
eller, eller eller...
kumruları dinledim susuverdiler :)